Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου στην Αθήνα

"Τα σκυλιά όταν σε αγαπούν, σε αγαπούν σταθερά, αμείωτα, μέχρι την τελευταία τους πνοή".

Αυτή η αγάπη θα επισφραγιστεί στο "International Dog Festival Athens 2013". Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου στην Ελλάδα, που θα διοργανωθεί στις 5 και 6 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Δεκάδες φυλές σκύλων θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διήμερου που θα διαρκέσει το φεστιβάλ, οι διοργανωτές του οποίου φιλοδοξούν να γίνει θεσμός.

Ετοιμαστείτε το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας τη μεγάλη γιορτή για τον σκύλο! Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία "Well Done" με την πολύτιμη αρωγή και συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, ο οποίος ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει Διπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη) θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.

Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε έναν χώρο που προσεγγίζει τα 7.000 τ.μ. όπου θα ανακαλύψετε προϊόντα διατροφής, φροντίδας, καλλωπισμού, εξοπλισμού άσκησης αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με ειδικούς προκειμένου να αποκτήσετε την απαιτούμενη γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

Η είσοδος στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου θα είναι δωρεάν. Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι διοργανωτές κατάφεραν με την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών του φεστιβάλ να μην υπάρξει επιβάρυνση για τους φίλους που θέλουν να επισκεφτούν αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η αναβάθμιση του ρόλου του σκύλου στην ελληνική κοινωνία και η ανάδειξη της πολύπλευρης παρουσίας του στην καθημερινότητά μας ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού.

Το "International Dog Festival Athens 2013" αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και τη σημασία του σκύλου στη σύγχρονη κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr αλλά και στο site που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φεστιβάλ το www.dogfestival.gr και την σελίδα στο facebook: www.facebook.com/DogFestival2013 .

Η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή στην διπλή έκθεση του ΚΟΕ είναι η 20η Σεπτέμβρη.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.koe.gr.

[VIA]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου