Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Ήταν μία ηλιόλουστη Κυριακή η χθεσινή, αν και είχε λίγο παραπάνω κρύο απ' όσο θα θέλαμε. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αλλά και των σκυλιών που ήρθαν στην εκδήλωσή μας ζέστανε όλο το πάρκο του Φλοίσβου όπως και τους επισκέπτες που διέκοψαν τη βόλτα τους για να μας χαζεύουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπαιδεύτρια κα Παρασκευή Κυριακουλάκη (Dogs Furry Tailπου μας πρόσφερε τις γνώσεις της για τα σκυλιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Ηλέκτρα (Paw Pix Photography) όπου ο φωτογραφικός φακός της, αποθανάτισε όλο το event αλλά και κάθε σκυλί ξεχωριστά. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν εντός των ημερών. Θα χαρούμε να τις κοινοποιήσετε στους φίλους σας και να βάλετε και ετικέτες (tags).

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι για όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και στις δύσκολες μέρες που διανύουμε φέρατε αυτό που μπορούσε ο καθένας για να βοηθήσουμε τα σκυλιά που δεν είναι τόσο τυχερά όσο τα δικά μας που ζουν στα σπίτια μας. Συγκεντρώσαμε ένα μεγάλο αριθμό διαφόρων αντικειμένων -κυρίως τροφής- όπου βέβαια δεν είναι ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες των 50 περίπου σκυλιών που φιλοξενεί το σωματείο του Π. Φαλήρου, είναι όμως ένα βοήθημα.
Χαρήκαμε επίσης γιατί κάποιοι ενδιαφέρθηκαν να υιοθετήσουν κάποια κουτάβια.

Για σας που δεν καταφέρατε να έρθετε στην εκδήλωση και έχετε κάτι που θέλετε να προσφέρετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο του Παλαιού Φαλήρου όποια άλλη μέρα θέλετε. Μπορείτε να δωρίσετε οτιδήποτε άλλο αντικείμενο δεν σας χρειάζεται για να χρησιμοποιηθεί στο bazaar του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου