Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

20 μήνες φυλακή και 5.500 ευρώ πρόστιμο για τη θανάτωση της σκυλίτσας που εγκυμονούσε

Ο δράστης πυροβόλησε το σκυλί εν ψυχρώ την ώρα που μιλούσε στο κινητό του. Η σφαίρα διαπέρασε το θώρακα του ζώου και το τραύμα ήταν διαμπερές και στοχευμένο με ακρίβεια για να είναι θανάσιμο. Το σκυλάκι σύρθηκε 100 μέτρα αιμόφυρτο και έφτασε έξω από το σπίτι των ανθρώπων που το φρόντιζαν για να ξεψυχήσει.

20 μήνες φυλακή με τριετή αναβολή και χρηματικό πρόστιμο 5.500 ευρώ για θανάτωση ζώου, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία επέβαλε την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον άντρα που στις 14 Αυγούστου πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα μια έγκυο σκυλίτσα στην Ανθούσα.

Ο δράστης πυροβόλησε το σκυλί εν ψυχρώ την ώρα που μιλούσε στο κινητό του. Η σφαίρα διαπέρασε το θώρακα του ζώου και το τραύμα ήταν διαμπερές και στοχευμένο με ακρίβεια για να είναι θανάσιμο. Το σκυλάκι σύρθηκε 100 μέτρα αιμόφυρτο και έφτασε έξω από το σπίτι των ανθρώπων που το φρόντιζαν για να ξεψυχήσει.Ο δράστης παλαιότερα είχε απειλήσει με αεροβόλο και παιδιά που έπαιζαν επειδή η μπάλα τους βρέθηκε στην αυλή του.

Ο 60χρονος Α.Τ. δεν παρέστη στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του ο οποίος είναι και αδερφός του. Αρκετοί ήταν και σήμερα οι φιλόζωοι που συγκεντρώθηκαν στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου